Ghidul Serviciilor
Plant Garden Servicii Peisagistica Iasi
inapoi la firma 167 vizite
Poza Rulouri gazon
Foto

Rulourile desfasurate se monteaza unul langa altul, presand marginile una in alta usor si se imbina perfect, altfel vor aparea mici spatii intre ele in urmatoarele zile.

Decupajele (la margini, pentru forme sau în jurul plantelor) se fac cu cutite rezistente si foarte ascutite (sau cutter). Dupa montarea intregii suprafete se va bate cu ciocanul de cauciuc o scandura care se muta pe gazon, pentru priza cu solul sau se va folosi tavalugul;

Temperatura solului trebuie să fie scazuta, dar să nu fie inghetat. Montarea se face presand usor marginile rulourilor unele in altele. Dupa montaj, gazonul se va tavalugi, după irigare abundenta. Suprafata gazonata va fi irigata cu circa 10 L/?m2/? 24 ore, de preferat cu sistem automat de irigatii.

Tunderea se va face dupa o saptamana, in perioada de crestere. Orice problema trebuie tratata imediat dupa aparitie. Portiuni afectate pot fi inlocuite tot cu rulouri de gazon.

PĂMÂNTUL pe care se vor amplasa rulourile trebuie sa fie:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.