Ghidul Serviciilor
Auto Plus
inapoi la firma 87 vizite
Poza Statie I.T.P.
Foto
Foto

chipa Autoplus vine in intampinarea clientilor săi cu o stație ITP  (inspecție tehnică periodică) agreata si autorizata RAR (registrul auto roman) de ultimă generație.  Activitatea este coordonata de un inginer mecanic auto licențiat in Autovehicule rutiere.

 Portofoliu

– autoturisme si autoutilitare transport persoane si marfa pana in 3,5 tone -motoare pe motorina (diesel) , benzină și gaz (instalatii gpl) – autoturisme si autoutilitare  4×4 permanent sau decuplabil

 Acte necesare:

Pentru efectuarea Inspectiei tehnice periodice, proprietarul trebuie sa aiba asupra sa: asigurare RCA, talonul autovehicolului, precum si cartea de identitate, ambele in original !

 Recomandari:

– autoturismele, autoutilitarele, trebuiesc prezentate la ITP in stare curata cu seriile de caroserie si motor vizibile -efectuați o revizie generala intr-un atelier-service autorizat RAR  inainte de prezentarea la statia ITP pentru remedierea eventualelor defectiuni-neconformitați

 Neconformitati (cauze de respingere) 

Plusuri:

Personal profesionist si amabil

Consultanța specializata si competenta

Excelent raport calitate-preț

Sala asteptare cu ambient placut

Strada Emil Rebreanu 11A  (langă benzinaria Petrom) in rondul spre comuna Casin

www.itponesti.ro

(0757) 098 790 inginer itp

(0757) 098 793 programari recepție

Program :

Luni – Vineri 08:00 – 17:00

Sambata 08:00 – 13:00

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.