Ghidul Serviciilor
Iso Rihner - Hidroizolatii Si Termoizolatii Cu Poliuretan Rigid, Oradea
inapoi la firma 210 vizite
Poza Despre firma Iso Rihner
Foto

Misiunea noastra este sa contribuim la reducerea consumului de energie din România prin servicii profesionale de termoizolatii folosind materiale inovative!

Povestea noastra

Acum mai bine de 10 ani am început cu pasi mici, într-o piata înca neexploatata în România. Visul nostru a fost sa promovam beneficiile poliuretanului dar si a importantei unei bune izoalatii termice, în special a acoperisurilor. A urmat un proces greu prin care a trebuit sa educam piata, sa întelegem nevoile oamenilor si sa prezentam materialele inovative existente si beneficiile lor.

 

Dupa 10 ani am reusit sa fim mai mult decât o simpla firma care opereaza în domeniul constructiilor, suntem implicati în izolarea termica a peste 400.000 mp anual, reusind sa reducem substantial consumul de energie la nivel de tara.

 

Sistemul creat de noi face poliuretanul sa fie accesibil si usor de înteles. Respectul pentru clienti si întelegerea nevoilor lor este ceea ce ne motiveaza sa mergem mai departe.

 

Am reusit sa creem un brand si parteneriate care sa ne ajute sa crestem si sa fim lideri de piata în România.

 

Noi suntem acea firma „serioasa” pe care orice persoana o cauta atunci când vine vorba de caminul sau.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.