Ghidul Serviciilor
Iso Rihner - Hidroizolatii Si Termoizolatii Cu Poliuretan Rigid, Oradea
inapoi la firma 264 vizite
Poza Termoizolatii hale
Foto

Atunci când vorbim de hale, infiltratiile de apa si costurile ridicate de încalzire sau racire sunt doua probleme majore, care pun în pericol siguranta bunurilor depozitate dar si cresc cheltuielile de încalzire sau racire, întretinere si reparare.

Spuma poliuretanica cu celula închisa are atât proprietati termoizolante cât si hidroizolante. Daca spuma este expusa în mod constant razelor de soare, este necesar un strat de poliuree, o membrana elastica, care protejeza spuma ploiuretanica de razele UV. Chiar si 5 cm de spuma cu celula închisa ofera o hidroizolatie continua pentru o hala, iar daca este nevoie si de termoizolare, 8 cm sunt suficienti

 

Condensul se formeaza atunci când aerul cald se întâlneste cu aerul rece prin puntile termice create. Odata ce exista condens într-o hala, automat creste umiditatea, lucru care poate sa afecteze oamenii sau obiectele depozitate în hala. Pe lânga condens si infiltratiile de apa reprezinta un pericol. Apa îsi poate gasi foarte usor o cale de acces prin beton sau prin orice îmbinare din structura halei.

 

Anual izolam peste 30 000 mp de hale sau lucrari industriale. Aplicatorii nostri reusesc sa controleze expandarea spumei, lasând o suprafata cât mai dreapta posibil. Experienta si materialele folosite asigura o termo si hidro izolatie durabila si care nu-si va pierde proprietatile în timp. Garantia pe care noi o oferim este de 20 de ani pentru material si de 10 ani pentru manopera.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.