Ghidul Serviciilor
Domotex - Pardoseli Industriale Si Rezidentiale, Ploiesti
inapoi la firma 216 vizite
Poza Constructii
Foto

Echipele noatre specializate în structurile de gips carton pot realiza pereti despartitori pe diverse structuri si moduri de placare, tavane false din gips carton, scafe, masti de diverse forme si dimensiuni din gips carton. Executam si tavane false casetate normale, rezistente la foc, la umezeala si fono-izolante.

Echipele noastre de zugravi executa lucrari de gletuire, zugraveli si montare tapet vinilic, tapet din fibra de sticla, tapet fonoabsorbant.

Gips cartonul este folosit la anumite lucrari speciale, acolo unde nu se poate utiliza tencuiala. În ziua de astazi, gips cartonul este unul dintre cele mai populare materiale folosite la realizarea compartimentarilor interioare si la amenajarea peretilor despartitori, a tavanelor sau a sistemelor pentru tratamente acustice, deoarece acest material este bun izolator termic si fonic si conlucreaza foarte bine cu alte elemente de constructii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.