Ghidul Serviciilor
Domotex - Pardoseli Industriale Si Rezidentiale, Ploiesti
inapoi la firma 174 vizite
Poza Despre firma Domotex
Foto

Domotex ia nastere in anul 2003, avand ca obiect de activitate lucrari de constructii civile si industriale. Vasta experienta acumulata atat pe plan local cat si national ne-a permis sa executam si sa livram cu promptitudine si profesionalism constructii la cheie si constructii la rosu, finisaje interioare si exterioare, izolatii si hidroizolatii, instalatii electrice, sanitare, instalatii de incalzire (inclusiv climatizare), sisteme antiefractie, automatizari.POLITICA NOASTRAPornind de la consultanta tehnica de specialitate si continuand cu calitatea materialelor folosite ne-am impus in fata cerintelor pietei cu solutii tehnice moderne, la standarde europene si preturi competitive.CERTIFICARI

Printr-un management competent, reusim sa satisfacem cerintele beneficiarilor nostri privind raportul calitate-pret, cât si pe cele referitoare la termenele de executie, aceste doua criterii fiind, în opinia noastra, primordiale în dezvoltarea oricarei investitii în bune conditii. Implicata activ in dezvoltarea proiectelor executate, societatea noastra este certificata cu sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2015, al mediului SR EN ISO 14001:2015. Domotex SRL este una dintre companiile de constructii acreditata si agrementata de catre Ministertul Transportului si de catre AFER drept “Furnizor Acrediat in Constructii, reparatii si intretineri cladiri cu specific feroviar, inclusiv instalatii aferente”.

DOMOTEX

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.