Ghidul Serviciilor
Domotex - Pardoseli Industriale Si Rezidentiale, Ploiesti
inapoi la firma 174 vizite
Poza Parchet laminat si triplustratificat
Foto
Foto
Foto

Ideal pentru birouri, restaurante sau locuinte, usor de instalat si intretinut, parchetul se incadreaza in clase de trafic AC3 – AC5.

Grosimile disponibile sunt cuprinse intre 7 mm si 12 mm si au o varietate de decoruri, de la cele clasice: stejar, cires, fag, artar. si pana la cele exotice: merbau, mahon african, Teak, Wenge, Iroko.

Parchetul este categoria de pardoseala care mareste valoarea unei locuinte. In acelasi timp este un produs cu o perioada de viata lunga, usor de intretinut si curatat. Varietatea mare de modele si culori poate contribui la imbunatatirea decorului oricarei camere sau chiar birou. In plus, parchetul nu este periculos pentru starea de sanatate a celor care locuiesc in incaperea acoperita cu parchet, ci din contra contribuie la crearea unui mediu de locuit curat si sanatos.

Parchetul laminat poate fi folosit aproape in orice zona a locuintei, imbinand armonios aspectul natural al lemnului cu designul dorit, oferind in acelasi timp o pardoseala durabila, cu un aspect cat mai realist si care sa imbunatateasca aspectul estetic camerei.

Parchetul triplustratificat este un produs natural, produs din esente de lemn. Avantajele parchetului stratificat sunt:

1. Stratul de uzura este din esenta de lemn aleasa (stejar, fag, cires, exotice); 2. Celelalte doua straturi sunt 100% din lemn natural (rasinoase); 3. Dispunerea celor trei starturi (perpendicular unul fata de celalalt) creeaza o constructie mult mai stabila la variatiile de umiditate ambientala (daca este prea uscat, lemnul se contacta - daca este prea umed, lemnul se dilata); 4. Datorita sistemului “Click” de imbinare a placilor, este foarte usor de montat; 5. Absorbtie fonica superioara parchetului laminat prin utilizarea - underlay-ului; 6. Dupa montaj startul de uzura nu mai necesita slefuire, lacuire, ceruire; 7. Da un aspect nobil incaperilor 8. Aspect unitar al suprafetei datorita dimensiunilor sipcii: 2,4 m lungime; 9. Se poate inlocui cu usurinta o portiune deteriorata (parchetul nu este lipit); 10. Poti avea o pardoseala naturala din lemn cu doar 30% din volumul de lemn necesar pentru parchetul din lemn masiv;

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.