Ghidul Serviciilor
Ems Floor Systems - Pardoseli Epoxidice Turda / Cluj
inapoi la firma 123 vizite
Poza Pardoseli pentru parcari, domeniul auto
Foto

O parcare este, prin definiție, o construcție diferită de oricare restul, din numeroase puncte de vedere. Într-o parcare, este necesar ca stâlpii de susținere să fie cât mai puțini la număr, din considerente ce țin de eficientizarea utilizării spațiului interior. În schimb, o astfel de clădire prezintă un număr ridicat de grinzi și, implicit, necesită soluții adecvate, în materie de pardoseală. Nivelul de vibrații pe care trebuie să îl suporte o parcare este ridicat și, adeseori, puternic și se datorează traficului de mașini din respectiva zonă. Solicitările impuse de parcările multietajate deschise sunt și mai speciale. În lipsa pereților exteriori, elementele structurale ale acestui tip de sisteme sunt supuse, în mod diferențiat, la factori externi diverși și variabili, precum: temperatură, radiații UV, condiții climatice sezoniere, frecvente sau extreme. Acest lucru înseamnă că sistemele folosite pentru parcările descoperite trebuie să respecte o serie de reguli și mai stricte, în ceea ce privește rezistența la fisuri și deteriorări, precum și durabilitatea în timp.

Specialiștii EMS FLOOR sunt încrezători că vă pot veni în ajutor, răspunzând necesităților speciale impuse de realizarea unei parcări. Tinând cont de factorii repetați și puternici care pot afecta o structură solidă, vă oferim soluții veritabile la toate potențialele probleme identificate. Ne face onoare să avem, deja, în portofoliul nostru, lucrări de pardosire parcări și ne-am bucura să discutăm și particularitățile proiectului dumneavoastră.

MEDIU: Declarație LEED / BREAAM, Eurofins calitatea aerului de interior A+PERFORMANȚE: Avizat tehnic, clasament de performanță CSTB, rezistență la alunecare, calitatea aerului interior A+, declarație de performanță

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.