Ghidul Serviciilor
Ignirom - Lucrari De Ignifugare A Materialelor Combustibile, Buzau
inapoi la firma 155 vizite
Poza Hidroizolatii membrana lichida
Foto
Foto

In constructii, o structura are nevoie de hidroizolatie deoarece betonul nu este impermeabil. Sistemul conventional de hidroizolare se bazează pe MEMBRANE. Aceasta inseamna aplicarea unuia sau mai multor straturi de membrane (constituite din diferite materiale) ce actioneaza ca o bariera intre apa din mediul ambiant si structura cladirii, impiedicand patrunderea acesteia. Cu toate ca sistemul de hidroizolare prin membrane se bazeaza pe o aplicare precisa, se pot manifesta ulterior probleme. Problemele de aplicare sau aderenta la substrat pot duce la infiltratii / exfiltratii.

HIDROIZOLATII MEMBRANA LICHIDA

Executam cu personal calificat lucrari de hidroizolatii cu membrana lichida monocomponenta aplicata la rece, fara termosudura, rezistenta UV, cu elasticitate ridicata care preia fisurile suportului, pe baza de poliuretan cu uscare declansata de umiditate.

CARACTERISTICI HIDROIZOLATIE

HIDROIZOLATII MEMBRANA LICHIDA:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.