Ghidul Serviciilor
Unilift Serv, Comanesti / Bacau - Echipamente De Curateniie Si Logistica
inapoi la firma 349 vizite
Poza Echipamente sablare
Foto
Foto
Foto
Foto

 UNILIFT va ofera solutia optima de curatare a suprafetelor prin sablare cu bicarbinat de sodiu, carbonat de calciu, coji de nuca pisate, alice de sticla, granule de porumb, etc.

Echipamentul portabil de sablat IBIX 25 H2O este produs in doua modele diferite. Poate face sablare uscata si/sau umeda. Mixarea apei cu agentul de sablare se realizeaza in interiorul duzei pentru a folosi o cantitate cat mai mica de apa, pentru a minimiza volumul de reziduuri si pentru a proteja zonele ce inconjoara suprafata sablata.

Folosirea apei alaturi de agentul de curatare previne imprastierea prafului pe zonele adiacente si este perfect pentru sablare urbana, restaurare, indepartare graffiti, curatare industriala sau mentenanta.

Echipamentul pentru sablat cu pulberi si apa IBIX 25 H2O poate fi folosit pentru curatarea cu usurinta a multor suprafete, cum ar fi  cele din metal, lemn, sticla, piatra, beton, etc.

Date tehnice echipament de sablare IBIX 25 H2O

Capacitate rezervor: 25 L

Presiune de lucru ajustabila: 0,2 – 8,5 bar

Debit aer comprimat: Cerinte minime 1500 L/min

Dimensiune particule: de la 38 µm – 1.8 mm

Lungime furtun: 10 m

Dimensiune standard duza: Ø 5,5 mm

Inaltime: 940 mm

Latime: 450 mm

Greutate (cu rezervorul gol): 28 kg

 

UNILIFT este dealer autorizat al echipamentelor pentru sablat marca IBIX. Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati pe email sau telefonic. Echipa de specialisti de la UNILIFT va sta la dispozitie pentru consultanta in alegerea echipamentului potrivit nevoii dumneavoastra.

 

Gama completa de produse comercializate de UNILIFT o gasiti pe site-ul nostru www.unilift.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.