Ghidul Serviciilor
Unilift Serv, Comanesti / Bacau - Echipamente De Curateniie Si Logistica
inapoi la firma 349 vizite
Poza Echipamente si accesorii depozit
Foto
Foto
Foto
Foto

Cu surse de producție în Italia, Germania, Olanda, Unilift aduce pe piața Românească o multitudine de echipamente care facilitează activitatea în depozite, hale de producție, fabrici, etc. 

Platforme mobile, utile pentru ridicare produse la înălțime, transport, lucrul și reparații la distanță de sol. Transpalete și transpalete speciale, adaptate chiar și pentru industria alimentară, electrice, manuale, semielectrice, etc.

Accesoriile pentru depozite sunt alți facilitatori ai lucrului, depozitării și transportării produselor de diverse dimensiuni. Unilift oferă clienților săi accesorii pentru depozit ca: sisteme de manevrare butoaie, containere mobile, cu sau fără roți pentru transport, atașabile pe stivuitor sau acționate manual. 

Aceste spații de producție și depozitare trebuie păstrate curate în permanență, de aceea Unilift are și pune la dispoziția utilizatorilor preșuri care mențin mizeria, praful, noroiul și apa la intrare, nepermițând transportarea acestora pe tot perimetrul de lucru. 

Unilift își actualizează constant stocul pentru a facilita livrarea în termen cât mai scurt a produselor către clienții doritori.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.