Ghidul Serviciilor
Unilift Serv, Comanesti / Bacau - Echipamente De Curateniie Si Logistica
inapoi la firma 349 vizite
Poza Stingerea incendiilor, situatii urgenta
Foto
Foto

Cunoscut în piață pentru soluțiile personalizate, inovative pe care le oferă, Unilift nu se dezice nici în domeniul echipamentelor pentru stins incendii.

Sistemele aduse pe piață de către Unilift inovează prin acționarea hidraulică, permitând posesorului instalarea rapidă a acestora pe circuitul hidraulic al unui utilj aflat în apropiere, reducând considerabil timpul de intervenție și daunele cauzate de flăcări.

O altă inovație în domeniu este stingerea focului prin acoperirea acestuia cu spumă, separând zona arzândă de restul spațiului, restricționând contactul cu oxigenul, principalul factor care menține arderea.

În sprijinul acestei idei vin și duzele de penetrare a sticlei/geamului sau a unor pereți subțiti. Prin această metodă rezultă un orificiu suficient de mare pentru introducerea duzei de spumare/pulverizare. Astfel împiedică pătrunderea unei cantitati prea mari de oxigen din exterior, care ar întretine focul. Acest echipament ajuta la stingerea cu rapiditate a focului.

Combinația acestor factori rezultă în timpul de stingere a unui incediu, acesta fiind redus considerabil dar și în amploarea daunelor produse de foc și apa cu care acesta ar fi fost stins în mod tradițional. Cantitatea de apă poate avea daune egale cu cele produse de foc, inundând și zonele în care focul nu pătrunsese.

Cu sistemele de pulverizare puse la dispoziție de Unilift daunele cauzate de incediu sunt reduse la cel mai mic nivel.

Unilift distribuie, de asemenea, sisteme de stingere a incendiilor și cu presiune de apă, dotate cu aceeași duză penetrantă, cu motorizare diesel sau pe gaz, mobile, fixe sau instalabile pe diverse echipamente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.