Ghidul Serviciilor
Aldecoro, Echipamente Din Domeniul Automatizarilor Industriale Si Rezidentiale - Craiova
inapoi la firma 316 vizite
Poza Autoatizari porti si bariere
Foto

Reprezentam unul dintre cei mai importanti producatori de automatizari porti cu deschideri batante, liniare (culisante) si bariere automate. Cu profesionalismul si pragmatismul unei companii care stie sa-si respecte clientii, suntem alegerea potrivita pentru furnizarea si instalarea celor mai avansate solutii de automatizare.

Silentioase si fiabile, ofera un confort deosebit, eliminand complet efortul uman la deschiderea portilor, singura actiune fiind aceea de apasare a unui buton pe telecomanda care actioneaza poarta. Sistemele automate pentru deschiderea si inchiderea portilor protejeaza locuintele, spatiile comerciale si intrunesc toate conditiile pentru blocarea accesului persoanelor rau intentionate. Sunt construite respectand principii precum siguranta si prevenirea oricaror riscuri: detectia automata a obstacolelor inclusiv functia de autoblocare.

Avem o varietate de optiuni pentru automatizare cai de acces, dar in functie de marimea si greutatea portilor este foarte important sa alegi corect kit-ul de automatizare. Compania noastra are o divizie separata, specializata in automatizari porti pentru fiecare necesitate. In functie de aplicabilitate, departamentul nostru va fi bucuros sa ofere solutiile adecvate pentru cele mai severe si complexe cerinte.

SOMMER, CALITATE GERMANA CERTIFICATA

Automatizarile SOMMER pot fi instalate usor si rapid, la fel ca si unitatile de comanda, programarea acestora facandu-se foarte usor. Kiturile SOMMER Twits 200 si Twist XL pot fi instalate pentru deschiderea portii pe stanga sau pe dreapta.

Sistemul pentru detectia automata a obstacolelor asigura protectie pentru intreaga familie. Daca poarta intalneste un obstacol motorul schimba directia instantaneu, pentru evitarea oricarui accident. Motorul are functia de autoblocare, fapt care duce la impiedicarea deschiderii fortate a portii din exterior. In cazul unei pene de curent, motoarele se pot debloca si bloca manual, in orice pozitie ar ramane poarta.

Solutiile de automatizare oferite de SOMMER atat pentru portile batante, cat si pentru portile culisante ofera cel mai bun raport calitate/pret, sunt testate si certificate in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si TUV/GS. In procesul de dezvoltare se pune accent siguranta, calitate si confort. Sunt prevazute cu sisteme de siguranta pentru prevenirea si evitarea oricarui risc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.