Ghidul Serviciilor
Aldecoro, Echipamente Din Domeniul Automatizarilor Industriale Si Rezidentiale - Craiova
inapoi la firma 317 vizite
Poza Grilaje metalice
Foto

Grilaje metalice destinate in principal locatiilor comerciale si magazinelor stradale, dar care pot fi folosite cu succes la case si apartamente, in special cele care se afla la parter, datorita protectiei ridicata antiefractie. Au un aspect elegant si se pot adapta cu usurinta oricarei locatii. Sunt realizate din otel galvanizat si pot fi actionate in mod electric sau manual. Nu au dimensiuni standard, ci se stabilesc punctual in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat.

Grilajele metalice tip rulou sunt folosite acolo unde este nevoie atat de siguranta, cat si de transparenta. Delimitarea magazinelor din centrele comerciale si protejarea vitrinelor stradale reprezinta cele mai des intalnite utilizari ale acestor sisteme. Grilajele metalice sunt folosite si pentru separarea spatiilor in cladiri de birouri de tip "open space" sau a spatiilor de parcare.

AVANTAJELE GRILAJELOR METALICE

Noile variante constructive cu lamele, tuburi si profile metalice reprezinta o gama de produse ce poate acoperi toate nevoile de siguranta atat pentru zona comerciala, cat si pentru uzul casnic. Marele avantaj al grilajelor metalice tip rulou este faptul ca atunci cand nu sunt necesare, covorul metalic se ruleaza in partea de sus, lasand spatiul complet deschis.

Eficienta grilajelor metalice este data de rezistenta materialelor din care sunt realizate in combinatie cu costurile reduse. In acelasi timp, actionarea electrica le face usor de utilizat de catre oricine, iar atunci cand nu sunt necesare, acestea pot fi ridicate, rulandu-se pe un ax in partea de sus.

Grilajele metalice se pot realiza in mai multe variante, cu lamele, tuburi sau profile cu insertii din policarbonat. Toare componentele vizibile ale grilajelor metalice se pot vopsi in orice culoare RAL. Iar atunci cand functia principala, cea de siguranta, nu este necesara, grilajele se pot ridica, lansand spatiul liber

GRILAJE METALICE CU TUBURI DREPTE

Grilajele metalice cu tuburi drepte reprezinta o varianta eficienta pentru inchiderea si delimitarea spatiilor. Tuburile grilajelor sunt realizate din otel galvanizat. Distanta dintre 2 tuburi orizontale este de 120 mm, iar diametrul tuburilor este de 14 mm. Greutatea grilajului metalic realizat cu tuburi drepte este de 5.7 Kg/mp. Aceste sisteme de inchidere au un design placut si o siguranta maxima.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.