Ghidul Serviciilor
Aldecoro, Echipamente Din Domeniul Automatizarilor Industriale Si Rezidentiale - Craiova
inapoi la firma 316 vizite
Poza Rampe de egalizare
Foto

Rampele de egalizare sunt platforme mobile ce egalizeaza diferentele pe inaltime si adancime intre depozit si autovehicul usurand activitatile de incarcare/descarcare. Actionate hidraulic, au capacitate de incarcare de 4000 – 6000 kg si variatie pe inaltime de ± 300 mm

Rolul principal este de a usura incarcarea si descarcarea camioanelor. Aceste manevre se pot face dintr-o singura miscare, fara a mai fi necesara coborarea marfurilor din camion si apoi deplasarea acestora la locul de depozitare. Prin egalizarea de nivel, descarcarea si incarcarea se pot face prin directa trecere a marfurilor in/din camion, chiar si cu motostivuitorul.

Rampele standard de egalizare permit transbordarea unor greutati mari, de pana la 6 tone. Fiind echipamente de forta, sunt proiectate si construite in totala concordanta cu normele europene de exploatare in siguranta, prezentand sisteme speciale de protectie, pentru a evita accidentarile. Actionarea este hidraulica cu panou de comanda. Culoarea standard este albastru RAL 5010, la cerere, se pot livra contra cost si alte culori RAL.

BURDUFURI DE ETANSARE

Burdufurile izotermice sunt echipamente formate din trei suprafete flexibile din PVC, asezate lateral si superior fata de usa depozitului care, prin etansare, asigura incarcarea si descarcarea autovehiculelor in conditii igienice, impiedica formarea curentilor de aer, asigura o economie de energie termica de pana la 80%.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.