Ghidul Serviciilor
Exclusive Shipping Services - Transport Marfa Maritim, Aerian Si Rutier, Constanta
inapoi la firma 95 vizite
Poza Exclusive Shipping Services - detalii
Foto

Firma noastra a fost infiintata din dorinta de a oferi clientilor un suport sustinut si consultanta de calitate in vederea derularii activitatii de import/export. Fiecare companie are nevoie de timp pentru a isi dezvolta propria afacere si cu ajutorul nostru puteti economisi timp si costuri.

Va putem acorda suportul necesar prin identificarea furnizorilor externi, calcularea pretului de achizitie, gruparea partidelor de marfa, verificarea documentelor de transport si transportarea marfii catre depozitul dvs.

Exclusive Shipping Services este un freight forwarder si shipping agency specializata in transport de marfa, comisionar vamal si asigurare formalitati vamale.

Oferim servicii de prestatii externe oriunde in lume prin intermediul partenerilor nostri, servicii de comisionare vamala, transport aerian, maritim si terestru.

Stim ca timpul clientilor nostri trebuie utilizat pentru productivitate iar noi va ajutam sa economisiti timpul de achizitie si transport prin garantarea unor servicii door delivery sustinute de profesionalism si experienta.

Tinta noastra este de a oferi rapid serviciile cele mai fiabile adaptate la cerintele clientilor nostri si de economisire a costurilor indiferent de locatie.

In calitate de freight forwarderi avem abilitatea de a gasi si negocia cu orice transportator maritim  solutia optima pret/calitate catre si dinspre orice  destinatie din lume.

Compania are o vasta retea de corespondenti din intreaga lume care ne permit furnizarea serviciilor de transport de marfa flexibil, eficient, pe uscat, pe mare si aerian.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.