Ghidul Serviciilor
Dr. Ene Cristian, Centru Recuperare Medicala Tulcea
inapoi la firma 132 vizite
Poza Kinetoterapie
Foto

Afectiuni musculoscheletale – Recuperare medicală Tulcea Dr. Ene Cristian

Afecțiuni musculoscheletale

Spondiloza cervicală

Spondiloza cervicală este o afecțiune degenerativă a vertebrelor și discurilor intervertebrale de la nivelul coloanei cervicale. Simptome:

Discopatia lombară

Discopatia lombară este o afecțiune a coloanei vertebrale caracterizată prin modificări degenerative ale discurilor intervertebrale din zona lombară.

Simptome:

Osteoporoza

Osteoporoza este caracterizată prin deteriorarea arhitecturii țesutului osos, având ca și consecințe creșterea fragilității osoase și creșterea riscului de fractură

Simptome:

Poliartrita reumatoidă

Poliartrita reumatoidă este o boală caracterizată printr-o inflamație cronică a sinovialei articulare (membranei care tapetează interiorul capsulei articulațiilor mobile). Simptome:

Boala artrozică

Boala artrozică constă în afectarea degenerativă a cartilajului articular, acesta devenind mai moale și mai subțire. Simptome: – durere articulară – limitarea mișcărilor articulare – articulații mărite în volum.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.