Ghidul Serviciilor
Dr. Ene Cristian, Centru Recuperare Medicala Tulcea
inapoi la firma 132 vizite
Poza Kinetoterapie
Foto

Dupa orice operatie este nevoie de recuperare medicala, fie ca aceasta este pe un timp scurt ca si durata, pana la vindecarea completa, fie se poate prelungi, iar uneori fiind necesar sa se aplice pe toata durata vietii, sau pe toata durata deficitului motor.

Aproape dupa orice operatie este nevoie de repaus articular, fie ca este vorba de o perioada mai scurta  sau mai lunga de timp. In aceasta etapa interesul pentru mobilizarea precoce este foarte mare. Spre exemplu, dupa o operatie a soldului, in perioada de imobilizare la pat, mobilizarea precoce previne aparitia escarelor de decubit, a redorii articulare si a hipotoniei si hipotrofiei musculare. Se efectueaza contractii musculare izometrice, contractii izodinamice, contractii izometrice si izodinamice rezistive in grupele musculare distale ale segmentului operat.

Hernie de disc cervicala, hernie de disc lombara, fracturi, humeros, fracturi oase antebrat, proteza de sold, proteza de genunchi, fractura de femur, fracturi oase gamba, fractura de calcaneu.

Centrul de recuperare Ene Med din Tulcea va ajuta să vă recuperați dupa ce a-ți suferin o operatie.Cu ajutorul nostru recuperarea dvs. va fi mult mai rapida.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.