Ghidul Serviciilor
Dr. Ene Cristian, Centru Recuperare Medicala Tulcea
inapoi la firma 132 vizite
Poza Laserterapie
Foto

Laserterapie în Tulcea, centru recuperare medicală Dr. Ene Cristian, efectele biologice ale laserului terapeutic, de joasă putere sau laser non-invaziv vor fi: analgezia, miorelaxarea, decontracura musculară, efectul entiedematos, de combatere a stazei şi de drenaj veno-limfatic, biostimulare tisulară şi a proceselor biologice, efect vasodilatator. Toate cele menţionate de referă la orice suferinţă reumatismală indiferent de localizare (spondiloză, lombosciatică, hernia de disc, gonartroză, coxartroză, artroze ale degetelor mâinii etc), la statusul după traumatisme (fracturi, entorse, lovituri sau contuzii, intinderi sau rupturi musculare sau ligamentare etc), după artroscopia de genunchi, afecţiuni neurologice periferice (nevralgii, parezele faciale a frigore sau în suferinţe ale parţilor moi, precum cicatrici vicioase, aderenţe, fibroze, inclusiv în cadrul mediatizatei suferinţe inflamatorii ale ţesutului grăsos subcutanat, numită celulită, indiferent de stadiul evolutiv.

Managementul durerii prin terapia LASER furnizeaza un maxim de eficienta fara risc de lezare tisulara. Dispozitivul laserului permite controlul densitatii fasciculului fara a aplica o presiune daunatoare. Pacientii simt doar o usoara încalzire a zonei tratate. Avantajele laserului consta în perioada mai scurta de tratament si rezultate pozitive obtinute mai rapid comparativ cu alte proceduri folosite pentru combaterea durerii; în plus metoda este non-invaziva, nu e toxica, e usor de aplicat, extrem de eficienta si, practic, fara efecte secundare.Uneori pacientii pot experimenta un usor discomfort sau durere dupa tratament, datorita restimularii fazei inflamatorii, efect care dispare dupa 24 – 48 ore.

Terapia cu laser în Tulcea, Centru de recuperare Ene Med, terapia are efect de biostimulare fiind o metodă eficientă pentru tratarea unei spectre largi de afectiuni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.