Ghidul Serviciilor
Dr. Ene Cristian, Centru Recuperare Medicala Tulcea
inapoi la firma 132 vizite
Poza Masaj limfatic
Foto

Masaj limfatic - Centru de recuperare Ene Med Tulcea, drenajul limfatic este un masaj uşor combinat cu aplicarea presiunii uşoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală şi a genunchilor.

Limfa este un lichid care circulă prin sistemul limfatic, rolul acesteia fiind acela de a elimina toxinele din organism. Aceasta se adună în ganglionii limfatici, iar masajul în punctele unde se găsesc aceştia stimulează eliberarea toxinelor din ganglioni. Implicit, este stimulat sistemul imunitar şi se tonifiază pielea. Masajul ganglionilor este însoţit de cel pe traseul vaselor limfatice pentru drenarea limfei.

Drenajul limfatic este mai mult decât o procedură cosmetică şi se face de către kinetoterapeuţi centrului de recuperare Ene Med din Tulcea. Printre beneficii, specialiştii menţionează îmbunătăţirea sistemului imunitar, combaterea senzaţiei de picior greu care apare din cauza sedentarismului şi deshidratării, ameliorarea calităţii somnului, a unor probleme circulatorii.

Centrul de recuperare Ene Med din Tulcea oferă servicii de masaj limfatic și consultatii de specialiatte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.