Ce este biorezonanta?
Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala:
in prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale.
Cum se realizeaza inregistrarea cu aparatul de biorezonanta? Aparatura moderna de biorezonanta permite iregistrarea parametrilor bioelectromagnetici si evaluarea starii de sanatate intr-un interval foarte scurt de timp 20-30 minute.
inregistrarea este neinvaziva si lipsita complet de efecte secundare. Singurele contraindicatii sunt perioada de graviditate si purtarea stimulatoarelor cardiace tip pacemaker. in timpul scanarii pacientul nu trebuie sa poarte asupra sa aparate generatoare de camp electro-magnetic (cum ar fi telefoanele mobile), si trebuie sa fie asezat la o distanta de cel putin 50-100 cm de persoanele care il insotesc. inregistrarea nu necesita nici o conditie prealabila (pacientul poate sa manance in orice moment inaintea inregistrarii, consumul de apa nu este obligatoriu, nu sunt necesare procedee evacuatorii, nu se folosesc substante de contrast).
Pacientul are posibilitatea sa vada pe monitorul unui calculator tot ceea ce se inregistreaza si poate sa-si faca singur o parere asupra starii sale generale de sanatate. La finalul inregistrarii el va primi lista similaritatilor spectrale si concluziile medicale, realizate de catre medici cu experienta.
Ce se analizeaza cu aparatul de biorezonanta? Analizararea starii de sanatate a pacientului se realizeaza prin scanarea structurilor bio-electromagnetice ale intregului corp: sectiuni transversale din 5 in 5 cm la nivelul capului si trunchiului, sectiuni sagitale, antero-posterioare, la nivelul trunchiului si pelvisului, urmate de inregistrarea fiecarui organ: esofag, stomac, intestin subtire si intestin gros, pancreas, ficat, vezica biliara, nazo-faringe, laringe, arbore bronsic, plamani, inima, vasele mari de sange, circulatia coronariana, circulatia cerebrala, rinichi, vezica urinara, prostata, uter, ovare, glande enocrine: epifiza, hipofiza, tiroida, paratiroida, timus, suprarenale, ovare sau testicule: sistem nervos central: emisferele cerebrale, maduva spinarii, nervii spinali; analizatori, sistem osos, articulatii etc.
Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular si chiar celular.
Aparatul detecteaza prezenta microorganismelor – bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi), testarea sangelui si testarea alergologica fara sa fie necesara prelevarea nici unei probe biologice. Toate informatiile sunt stocate in calculator si pot fi accesate si comparate cu noi inregistrari realizate la diversele controale din timpul tratamentului.
Biorezonanta este o metoda eficienta de diagnostic, tratament si preventie.
Prin masurarea entropiei se pot decela tendintele organismului catre anumite afectiuni. Astfel, exista posibilitatea sa cunoastem de ce afectiuni vom suferi in viitor daca nu vom lua masurile necesare pentru inlaturarea cauzelor si reechilibrare eficienta. Pentru afectiunile existente vom putea urmari gradul de instalare si perturbare a unui anumit organ precum si procesul de remisie pana in momentul vindecarii. Pentru persoanele care se stiu a fi sanatoase, un astfel de control este suficient si necesar o data pe an. Persoanele care prezinta un cumul de afectiuni este necesar sa realizeze controale periodice, din 2 in 2 luni pana la vindecare.
Ce mai cuprinde consultatia medicala ? Consultatia cuprinde pe langa inregistrarea la aparatul de biorezonanta si anamneza medicala, consultul clinic al pacientului, stabilirea tratamentului pentru o durata de 1-2 luni, a dietei recomandate afectiunilor care au fost depistate in cadrul consultatiei, alte masuri preventive sau curative.
Daca exista necesitatea realizarii unor investigatii mai amanuntite sau pentru confirmarea diagnosticului, se fac recomandari catre unitatile spitalicesti de specialitate.