Ghidul Serviciilor
Dentosanmed -Clinica Stomatologica- Cluj Napoca
inapoi la firma 127 vizite
Poza Implantologie
Foto
Foto

D-na Dr. Balog Cristiana fiind specialist in chirurgie dento-alveolara va poate realiza tratamente chirurgicale implantologice la standarde internationale iar D-l. Dr. Balog Anton fiind specialist in protetica dentara va poate realiza cu maxima rigurozitate tratamentele protetice pe implante. 

Un implant dentar este un surub de titan care inlocuieste practic radacina unui dinte care lipseste.

Implantul este inserat in osul maxilar sau mandibular printr-o interventie chirurgicala. Ulterior, se asteapta o perioada de timp, pana se stabileste o relatie de legatura (osteointegrare) intre implant si os, astfel ca implantul sa poata servi drept sprijin pentru o coroana, proteza partiala/totala fixa sau proteza mobilizabila. Implantele dentare pot sa inlocuiasca un singur dinte sau mai multi dinti.

Lucrarile protetice fixe cu sprijin implantar au aspect asemanator dintilor naturali, iar functia dintelui lipsa este preluata de noua structura.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.