Ghidul Serviciilor
Equilibrium, Centru De Recuperare Medicala Constanta
inapoi la firma 128 vizite
Poza Kinesiotaping
Foto

Este știința aplicării benzilor kinesiologice și a cunoscut în ultimii 10 ani o dezvoltare impresionantă. Banda kinesiologică este folosită în special în domeniul medicinei sportive, în scop profilactic și terapeutic.

Benzile kinesiologice sunt un mijloc terapeutic foarte eficient care ajută la diminuarea durerii, activarea sistemului limfatic, la susținerea funcției articulare și prevenirea traumatismelor, la îmbunătățirea funcției musculare și a oxigenării țesuturilor și implicit la creșterea performanței. La baza terapiei cu benzi kinesiologice stau noțiuni de anatomie, de cinematică și dinamică a mișcării, de statică și posturologie, de biomecanică, traumatologie, osteopatie, medicină tradițională chineză. Absența efectelor secundare permite utilizarea acestor benzi pentru toate vârstele.

Rămâne însă în sarcina specialistului stabilirea montajului și corectitudinea aplicării lui. În domeniul esteticii, cel mai fiziologic mod de remodelare corporală este banda kinesiologică, fără tratamente sofisticate care să agreseze organismul, fără efecte secundare, dar cu multă precizie și cu foarte mult profesionalism din partea specialistului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.