Ghidul Serviciilor
Equilibrium, Centru De Recuperare Medicala Constanta
inapoi la firma 128 vizite
Poza Kinetoterapie
Foto
Foto

Este o formă terapeutică care foloseşte programe de exerciţii fizice statice şi dinamice, în scop profilactic (de prevenire), curativ şi de recuperare. Kinetoterapia urmăreşte să redea pacientului posibilităţile fizice care au fost limitate de boală sau accidente şi să aducă compensări deficitului motor instalat.

Kinetoterapia se desfășoară sub stricta supraveghere a personalului înalt calificat și se poate realiza pe grupuri de afecțiuni sau individual, adaptată fiecărui pacient în parte. Sala de kinetoterapie este spațioasă, dotată cu aparatură modernă și dispozitive care permit atingerea principalelor obiective vizate: corectarea posturii și aliniamentului corpului, creșterea mobilității articulare, refacerea forței musculare și creșterea rezistenței musculare, ameliorarea funcției de coordonare, control și echilibru a corpului, reeducarea sensibilității, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.