Ghidul Serviciilor
Equilibrium, Centru De Recuperare Medicala Constanta
inapoi la firma 128 vizite
Poza masaj medical
Foto
Foto

Reprezintă o sumă de manevre manuale și mecanice, care se aplică la nivelul țesuturilor moi ale corpului uman, cu rigurozitate științifică și tehnică, cu scop profilactic, curativ, recuperator, paliativ sau igienic, cu efecte directe locale, dar și reflexe, la distanță.

Masajul medical clasic reprezintă astfel o formă de terapie care, odată cu creșterea importanței terapiilor alternative, inclusiv a terapiei fizicale, își redescoperă valențele terapeutice, își redobândește locul său în cadrul terapiei fizicale, fiind o procedură aproape nelipsită din cadrul programelor de recuperare. Masajul are atât efecte mecanice, cât și efecte reflexe, neurologice, psihologice, putând fi folosit de la reducerea durerii și combaterea aderențelor până la efectul sedativ asupra sistemului nervos central, efect de mobilizarea a fluidelor din țesuturi, efect de creștere sau de scădere a tonusului muscular, vasodilatație, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.