Ghidul Serviciilor
Equilibrium, Centru De Recuperare Medicala Constanta
inapoi la firma 128 vizite
Poza Wellness si spa
Foto

Departamentul wellness si spa al centrului Equilibrium se adresează în special persoanelor active, cu un ritm de viață alert și își propune crearea unei oaze de relaxare, seninătate, care să inducă o stare de bine și să ajute la combaterea stresului.

Opțiunea pacientului pentru un pachet sau altul trebuie să țină cont de recomandarea medicului și se va face după o consultație inițială atentă, pentru evaluarea stării de sănătate a persoanei.

În cadrul centrului Equilibrium persoanele interesate pot beneficia de pachete de relaxare, tonifiere, detoxifiere, antiaging, de masaj general relaxant sau tonifiant, de masaj manual de drenaj limfatic – fiecare pachet fiind sub control medical riguros și foarte atent aplicat de către personalul calificat.

Incintele spațioase, circuitele separate perfect funcționale, aparatura cu design modern și, nu în ultimul rând, personalul mereu cu zâmbetul pe buze, vor face din timpul acordat de dumneavoastră sănătății o experiență deosebită, care să vă determine să reveniți periodic cu plăcere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.