Ghidul Serviciilor
Dr. Chilintan Dorin-Cabinet Stomatologic-Satu Mare
inapoi la firma 81 vizite
Poza Stomatologie restaurativa
Foto

Pe măsură ce dinţii îmbătrânesc încep să dea semne de uzură. Obturaţiile vechi pot începe să se degradeze având impact asupra imaginii şi confortului zâmbetului dumneavoastră. Noi readucem dinţii cariaţi la o strare puternică şi sănătoasă şi ne asigurăm că muşcătura rămâne aliniată. Indiferent de nevoile dinţilor dumneavoastră, puteţi avea un zâmbet alb, sănătos şi atrăgător. Printre serviciile noastre de stomatologie restorativă se numără:

- Proteze totale sau parţiale: recuperaţi-vă zâmbetul cu un set de proteze totale sau parţiale personalizate. Vom lucra cu dumneavoatră pentru a realiza o proteză care funcţionează aşa cum trebuie, vă îmbunătăţeşte imaginea, şi vă permite să vă bucuraţi de beneficiile unui zâmbet complet şi sănătos.

- Reabilitare orală: zâmbetele care suferă de probleme sau neglijenţă majoră revin la viaţă cu ajutorul reabilitării orale. Vom evalua starea zâmbetului dumneavoastră şi vă vom recomanda o serie de tratamente generale, cosmetice şi restaurative pentru a vă reînnoi  zâmbetul.

  - Coroane integrale de ceramică: O coroană restaurează un dinte distrus de o carie severă, uzură extremă, sau o traumă, care rezultă într-o  fractură sau fisură. Coroana se potriveşte confortabil, menţine zâmbetul alb, şi în acelaşi timp protejează şi întăreşte dintele pentru a-l menţine sănătos şi estetic.

- Coroane şi punţi: Vă lipsesc unul sau mai mulţi dinţi consecutivi? Coroane personalizate sau punţi pot completa spaţiile libere pentru a vă completa zâmbetul. Un proces de design care ia în calcul fiecare detaliu, materiale de calitate superioară, şi manoperă exemplară vor face ca lucrarea să se contopească perfect cu dinţii dumneavostră naturali.

- Tratamente de canal: Acest tip de tratamente oprește durerea şi salvează un dinte care altfel ar fi pierdut. O carie adâncă sau o traumă seioasă pot distruge dintele şi pot permite bacteriilor să invadeze ţesutul moale (pulpa dintelui). In timpul unui tratament de canal, se curăţă infecţia şi se sigilează interiorul dintelui pentru a preveni alte probleme. Datorită tehnologiei moderne şi a anestezicelor avansate pacienţii se simt confortabil în timpul tratamentului.

Obturaţii de culoarea dintelui: Aveţi o carie dar sunteţi îngrijorat că o obturaţie închisă la culoare va atrage atenţia? Noi aplicăm obturaţii din compozit de culoarea dintelui pentru a restaura dinţii cariaţi. Compozitul formează o legătură puternică cu structura naturală a dinţilor pentru a forma o barieră impenetrabilă împotriva cariilor. Compozitul va fi nuanţat pentru a se potrivi culorii dinţilor dumneavostră naturali. Estetică, funcţionalitate şi performanţă, toate împreună.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.