Ghidul Serviciilor
Meryvet-Cabinet Veterinar- Pitesti
inapoi la firma 104 vizite
Poza Cabinet veterinar
Foto

Iti stam la dispozitie pentru consultatii veterinare

Te asteptam la Cabinetul veterinar MeryVet pentru consultatii veterinare daca ti-ai luat un catel, pentru un control de rutina sau pentru o consultatie pentru o problema specifica de sanatate.

Animalutul tau in functie de varsta si de motivul pentru care ne vizitezi are nevoie de un protocol special de abordare si examinare.

  • Consultatii veterinare destinate juniorilor
  • Ti-ai luat un animalut si vrei sa stii cat mai multe despre ingrijirea si sanatatea lui? Viziteaza-ne si iti vom explica ce trebuie sa faci pentru a-l mentine sanatos si vesel toata viata. In cadrul consultatiei vei primi sfaturi despre necesitatea deparazitarilor interne si externe, planul de vaccinare al puiutului de catel sau pisica, crestere, nutritie, ingrijirea blanitei, a unghiilor si urechilor, cat de des este bine sa-l speli, varsta optima pentru sterilizare, microcipare.

  • Control veterinar de rutina
  • La fel ca si oamenii si animalul tau de companie are nevoie de un control veterinar de rutina. Noi sustinem ideea ca este mai bine sa previi decat sa tratezi. In cadrul acestei consultatii putem verifica starea generala a organismului animalului tau pentru a preveni sau trata stadiul incipient al unor afectiuni.

  • Consultatii veterinare pentru probleme specifice
  • Consultatiile veterinare pentru diverse afectiuni sunt menite sa obtina toate informatiile necesare pentru elaborarea unui diagnostic cert cu scopul de a aplica tratamentul corespunzator si specific. Investigatiile clinice pot fi acompaniate de cele paraclinice. La cabinetul MeryVet puteti beneficia de toate investigatiile moderne de tipul ecografiilor, analizelor de sange, urina si o multitudine de alte teste pentru diverse boli (parvoviroza, jigodie, boli specifice pisicilor etc).

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.