Ghidul Serviciilor
Corporate Event
inapoi la firma 56 vizite
Poza Evenimente de afaceri
Foto

Organizari conferinte de presa – are ca scop transmiterea unor informatii importante, simultan, mai multor  jurnalisti si mai multor mass-media. Organizarea unei coferinte de presa ‘formula cea mai oficiala’ de comunicare cu mass-media, este justificata doar atunci cand exista un eveniment foarte important, care prezinta interes pentru o larga parte a publicului.

Organizari conferinte de presa – dedicatia echipei de PR

Echipa noastra de PR, in momentul preluarii unui proiect, se va dedica intru totul evenimentului de care aveti nevoie fara a depunde dumneavoastra, beneficiarul, nici cel mai mic efort pentru a obtine rezultatele dorite. Stabilirea locului de desfasurare, a listei invitatilor, redactarea si trimiterea invitatiilor, a documentatiei, pregatirea materialelor ajutatoare, a discursului, pregatirea reprezentantilor organizatiei care participa la conferinta, ne putem ocpua si de organizari intalniri de afaceri. De toate acestea se va ocupa echipa noastra de PR

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.