Ghidul Serviciilor
Corporate Event
inapoi la firma 56 vizite
Poza Evenimente de afaceri
Foto

Organizari kickoff meetings – descris ca prima întâlnire importantă destinată definirii și impulsionării proiectului. Intalnire intre echipa care se va ocupa de managementul proiectului si beneficiar. Este baza de la care se porneste la drum si aceasta trebuie sa se desfasoare intr-un cadru confortabil, care sa ofere posibilitatea crearii unui concept impreuna, dezvoltandu-se o idee de baza provenita din nevoia de moment a beneficiarului.

Organizari kickoff meetings – element surpirza!

Elementul surpriză: intr-adevăr, adunând la un loc un număr de oameni care nu se cunosc, sau poate se cunosc într-un mod negativ, ale căror informații despre proiect sunt vagi și poate deformate, care sunt afectați în mod foarte diferit de rezultatele proiectului și în consecință au interese diferite, nu poate rezulta decât un eveniment foarte interesant, dar cu mult potențial exploziv.

Noi ne ocupam si de organizari intalniri de afaceri dar si alte tipuri de evenimente. Avem o experienta ce isi pune amprenta asupra unui eveniment.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.