Ghidul Serviciilor
Corporate Event
inapoi la firma 56 vizite
Poza Evenimente de afaceri
Foto

Organizari simpozioane si congrese, ideea  poate parea destul de simpla. Cu toate acestea reusita unor asemenea evenimente implica respectarea unor reguli precise, astfel incat invitatii si potentialii clienti sa perceapa profesionalism si intreaga atentie sa le fie captata de speakeri si networkingul din pauzele de cafea.

Organizari simpozioane si congrese  – pas cu pas

De la alegerea locatiei in functie de numarul de participanti, pana la alegerea vorbitorilor  si contractarea acestora pentru eveniment, de la trimiterea invitatiilor si alegerea meniului pentru cocktail, coordonăm toţi furnizorii, asigurăm ASISTENŢA, suntem prezenţi la EVENIMENT, cu alte cuvinte  va suntem alaturi pas cu pas pentru a obtine o reusita de fiecare data. Ne ocupam si de organizari kickoff meetings dar si alte tipuri de evenimente. Avem o experienta ce isi pune amprenta asupra unui eveniment.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.