Ghidul Serviciilor
Corporate Event
inapoi la firma 56 vizite
Poza Evenimente de afaceri
Foto

Ce este, de fapt, team building-ul?

Organizari team building – este procesul care imbunatateste relatiile si raporturile intre membrii echipei cu scopul de a  depasi barierele de comunicare pentru atingerea obiectivelor comune. Acestea pot viza imbunatatirea relationarii pentru imbunatatirea abilitatilor de rezolvare a problemelor, dar si pentru prevenirea/gestionarea acestora sau a conflictelor ce apar in orice colectiv.

 

Organizari team building – important pentru dezvoltarea afacerii?

Team building-ul este foarte important in dezvoltarea afacerii deoarece scopul acestor programe este acela de a descoperi abilitatile fiecaruia, a integra talentul si creativitatea individului in colectivul din care face parte. Se sconteaza, astfel, ca atingerea obiectivelor comune ale echipei si implicit ale companiei sa se realizeze prin interactiunea punctelor forte ale membrilor echipei.

Un colectiv care se cunoaste bine, care interactioneaza pozitiv pentru solutionarea problemelor sau crearea conceptelor necesare, inseamna o atitudine pozitiva in piata, atragerea facila a noilor contracte si mentinerea clientilor din protofoliu activi.

Va oferim o gama foarte variata de concepte pentru team building, alegand-o pe aceea care se muleaza perfect pe domeniul de activitate, nevoile companiei in viitorul imediat urmator, natura ehipei dumneavoastra. Noi ne ocupam si de organizari campanii de relatii publice dar si alte tipuri de evenimente. Avem o experienta ce isi pune amprenta asupra unui eveniment.

De la sporturi extreme in echipa, pana la city quest-uri, oferta noastra va fi gandita special pentru dumneavoastra, integrand in activitatea de team building afacerea dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.