Ghidul Serviciilor
Romwest Euro
inapoi la firma 57 vizite
Poza Reparatii turbosuflante, turbine auto
Foto

Reparatia consta in inlocuirea miezului turbinei cu unul original nou, ramanand din turbosuflanta initiala doar galeria de evacuare si compresorul de admisie, rezultand o turbina noua din punct de vedere mecanic

 
  • Va oferim: Piese de schimb originale pentru o functionare durabila: Reconditionarea turbinelor se face folosind doar piese originale, garantand calitatea functionarii turbinei dupa procesul de reconditionare.   Personal calificat si experimentat: Personalul angrenat in procesul de reconditionare a turbinelor este unul experimentat, caracterizat prin seriozitate si promtitudine ( timpul maxim de reparare fiind de 3 ore ).   Acoperire nationala: Turbosuflantele pot fi trimise de oriunde din tara, transportul fiind platit integral de catre firma noastra.   Suport tehnic: Echipa noastra sta la dispozitia dumneavoastra 24/24 pentru orice intrebari sau nelamuriri.     Garantie: Dupa reconditionarea turbinei va oferim garantie 1 an fara limita de kilometri.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.