Ghidul Serviciilor
Scoala De Masaj
inapoi la firma 59 vizite
Poza Curs Masaj Clasic Somatic
Foto

Masajul suedez, cunoscut si sub denumirea de masaj somatic, este considerat una dintre cele mai vechi terapii, fiind constituit dintr-o prelucrare metodica normala a partilor moi ale organismului in scop fiziologic sau curativ profilactic. Tehnicile de masaj clasic suedez (masaj clasic somatic) sau masaj limfatic practicate cu maiestrie, au efecte deosebit de benefice asupra sanatatii, conditiei fizice si aspectului general al corpului pacientilor de orice varsta.

Masajul clasic suedez (masaj clasic somatic) asigura o functionalitate perfecta a organismului persoanelor aparent sanatoase, creste tonusul muscular si totodata relaxeaza sistemul nervos, stimuleaza organele interne si intretine starea de sanatate si echilibru psihic al pacientilor la orice varsta, prevenind astfel dizarmoniile functionale ce ar putea duce la o dereglare a sanatatii prin aparitia si instalarea bolii in sine.

Prin masajul adecvat, efectuat cu competenta sunt stimulate majoritatea functiilor corporale si a organelor si tesuturilor – pielea, muschii, tendoanele, nervii, glandele endocrine, organele digestive si sexuale, coloana vertebrala etc.

Datorita intensificarii circulatiei sanguine, a limfei si influxului nervos, se obtine o revigorare pregnanta a intregului organism, este ameliorata mobilitatea articulatiilor si ligamentelor, sunt stimulate circulatia sanguina si limfatica precum si metabolismul si se amplifica totodata eliminarea toxinelor din corp.

Modul 1: Masaj suedez (masaj clasic somatic)

Durata: 6-8 saptamâni        

Materii de studiu:

Competenţe obtinute:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.