Ghidul Serviciilor
Dentist Popescu -Cabinet Stomatologic-Craiova
inapoi la firma 129 vizite
Poza Estetica dentara
Foto

Estetica în stomatologie a devenit o necesitate a zilelor noastre, fiind solicitată din ce în ce mai des de către pacienţi. Forma, culoarea şi poziţia dinţilor pot fi îmbunătăţite prin diverse tratamente cosmetice. Echipa de medici DENTIST POPESCU vă poate ajuta să obţineţi zâmbetul mult dorit, folosind tehnici moderne. Cum se poate obţine un zâmbet perfect? Sunt mulţi factori care se iau în considerare atunci când creăm zâmbetul perfect pentru pacienţi:

Tratamente cosmetice:

Cu toţii ne dorim dinţi sănătoşi şi un zâmbet frumos care poate avea efecte pozitive asupra noastră şi a celor din jur. Stomatologia modernă oferă tehnici avansate de cosmetică dentară cu ajutorul cărora putem obţine acel „zâmbet de invidiat”. Unul dintre tratamentele cosmetice este albirea dentară, care aduce o îmbunătăţire estetică substanţială asupra zâmbetului unei persoane. Deşi există un număr variat de metode de albire, cel mai uzual este albirea efectuată în clinica stomatologică, cu ajutorul plasmei de albire. Nu doar vestimentaţia este la modă în rândul tinerilor, ci şi accesorii care până acum nu erau o obişnuinţă în ţara nostra, de la piercing-uri cercei în nas, buric, sprîncene, până la bijuterii dentare mai puţin obişnuite, din aur, diamant, titan sau alte materiale în diverse culori şi forme (stea, lacrimă, delfin, floare şi alte simboluri). Bijuteriile pun în valoare şi aduc în centrul atenţiei persoana posesoare. Metoda de aplicare a tatuajelor dentare (strasuri dentare) este tipică aplicării unei plombe, se face bonding dentar şi se susţine cu un ciment adeziv special. Faţetele ceramice dentare sunt şi ele la modă, cunoscute sub numele de ‘’veneers’’. Faţetele de porţelan îndreaptă şi ascund cu succes o uşoară mal-poziţie a dinţilor frontali. Li se spune faţete deoarece se utilizează pentru dinţii din faţă (frontali), ele fiind confecţionate în laboratorul de tehnică dentară cu mare precizie. Faţetele sunt de fapt lamele din porţelan care se aplică pe faţa dinţilor, putându-se obţine orice nuanţa de alb. După ce dinţii frontali sunt frezaţi micronic până la o anumită adâncime în funcţie de grosimea dintelui, fără să le fie afectată în vreun fel structura de rezistenţă, se aplică faţetele ceramice, acestea făcând adeziune cu dinele datorită unui ciment special de uz stomatologic, astfel că faţetele ceramice reprezintă calea sigură spre o dantură perfectă şi strălucitoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.