Ghidul Serviciilor
Dentist Popescu -Cabinet Stomatologic-Craiova
inapoi la firma 129 vizite
Poza Implantologie
Foto

Implantul dentar este în prezent cea mai avansată, dar în același timp cea mai eficientă metodă de înlocuire a dinţilor lipsă. Dinții pe implante arată, se simt, se văd, se folosesc aproape la fel ca dinții naturali… uneori mult mai bine. Cu ajutorul implantelor, pierderea unui dinte nu înseamnă pilirea altor dinți sănătosi, de asemeni osul în care stau rădăcinile dinţilor nu se mai micșorează la fel de mult. În cabinetul nostru realizam cele mai multe tipuri de intervenţii chirurgicale prin care se inseră implanturi dentare. Condiţiile de înaltă asepsie, profesionalismul și experiența îndelungată în tratamentele implanto-protetice reprezintă siguranța reuşitei acestor tratamente.

Cine este candidat pentru implant dentar?

În general orice persoană căreia îi lipseşte unul sau mai mulţi dinţi. Deci, ca să poți beneficia de un tratament cu implanturi dentare, este necesar să ai unul sau mai mulți dinți lipsă, să ai o stare generală de sănătate bună.

Etapele de tratament

Intrebări frecvente:

Cercetările clinice au arătat o durată de viață de peste 25 de ani pentru dinții realizați pe implante. Ca și la dinții naturali însă, o igienă dentară de calitate bună și controale stomatologice regulate sunt cele mai importante aspecte în sănătatea implantelor.

Rata de succes în întreaga lume variază între 95 și 99,5% după o perioadă de 7 ani, fie că este vorba de încărcare imediată sau de încărcare la distanță de timp.

Deși fiecare pacient reacționează în mod diferit, majoritatea pacienţilor prezintă un minim disconfort care poate fi însoțit sau nu de umflătură. Toate acestea dispar complet în urmatoarele zile după intervenție.

Da! Mestecatul alimentelor poate fi uneori chiar mai bun decât pe dinții proprii, depinzând de sănătatea și lipsa dinţilor anteriori.

Nu! Situația în care implantul dentar să fie respins de organism este una extrem de rară. Cauzele de nereuşită ale tratamentelor pe implante sunt însă numeroase (anual, în toată lumea, eşuează circa 200 000 de implanturi, însă în același timp reușesc peste 4 000 000). Materialul din care este realizat implantul este același care se folosește în chirurgia generală și ortopedică, TITANUL DE ÎNALTĂ PURITATE, un material „bio-compatibil” (biologic-compatibil) adică un material foarte bine tolerat de corpul uman.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.