Ghidul Serviciilor
Liemx Total Group, Prelucrari Mecanice Brasov
inapoi la firma 169 vizite
Poza Sudura tabla
Foto

Oferim servicii de sudura de calitate. Utilizam echipamente profesionale cu curent continuu si polaritate inversa, pentru a putea realiza lucrari de precizie si la viteza sporita.  Dam dovada de profesionalism si seriozitate in fiecare proiect de sudura, oferind calitate clientilor nostri indiferent de exigenta cerintelor acestora.

  Utilizam o masina de sudat CNC ABB IRB 1410, sursa Fronius Trans Synergic 7200, productie din 2016. Dimensiunile maxime admise pentru tabla sudata sunt: 300 x 485 x 1600 mm.

  Gradul ridicat de seriozitate dar si renumele pe care l-am dobandit in domeniul confectiilor metalice si serviciilor metalurgice ne recomanda pentru serviciile de sudura oferite. De asemenea si preturile avantajoase pe care le practica societatea noastra sunt unul din atuurile noastre importante.  Societatea noastra dispune de sistemul de management al calitatii si este certificata ISO 9001:2015. Va putem asigura cel mai bun raport calitate-pret datorita utilajelor moderne pe care le folosim si care ne eficientizeaza constant munca.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.