Ghidul Serviciilor
Natural Smile-Cabinet Stomatologic-Targu Mures
inapoi la firma 101 vizite
Poza Implanturi dentare
Foto

Implantul dentar reprezintă una din marile descoperiri ale medicinei dentare, aducând soluţii revoluţionare şi speranţa pacienţilor edentaţi (cu dinţi lipsă), în anumite cazuri schimbând practic vieţile oamenilor. Inserate pe locul fostelor rădăcini, implanturile dentare constituie baza noilor dinţi, care vor avea rol funcţional şi o estetică asemănătoare dinţilor naturali.

Pacienţii protezaţi prin implanturi recâştigă abilitatea de a mânca aproape orice şi zâmbesc cu încredere, ştiind că noii lor dinţi arată impecabil. Prin inserarea implantelor dentare se păstrează integritatea structurii faciale (a arcadelor dentare), reducând inconvenientele pe care le produce pierderea unuia sau mai multor dinţi.

Implanturile dentare reprezintă la ora actuală singura posibilitate de a înlocui dinţii lipsă prin protezare fixă (diferită de protezele mobile, care trebuiesc îndepărtate din gură pentru igienă), rezultând o dentiţie foarte apropiată de dinţii naturali.

Implantul dentar este practic un mic şurub din titan care înlocuieşte rădăcina dentară, iar inserarea implantului în osul maxilar superior sau inferior presupune o intervenţie chirurgicală complet nedureroasă. După această operaţie se aşteaptă câteva luni (4-6 luni) pentru ca celulele osoase să creeze un ţesut osos nou în jurul implantului, proces numit osteointegrare. În felul acesta, implantul poate servi drept sprijin pentru o coroană, punte fixă sau proteză mobilizabilă.

Implanturile sunt recomandate pentru pacienţii de toate vârstele cărora le lipsesc dinţi. Oricine este suficient de sănătos pentru o mică intervenţie chirurgicală în cavitatea bucală poate apela la tratamentul prin implant. E bine de precizat că după operaţie pacienţii trebuie să respecte o igienă locală foarte bună, deoarece în lipsa acesteia apar inflamaţii gingivale care pot duce la pierderea implantului. Se impune astfel necesitatea realizării controalelor periodice la aproximativ trei luni.

Implanturile dentare vă îmbunătăţesc calitatea vieţii, fiind construite astfel încât să ofere o senzaţie de naturaleţe. Persoanele care au pierdut dinţi îşi recapătă abilitatea de a manca practic orice, de a vorbi şi de a râde "cu gura până la urechi". Astăzi, din ce în ce mai multi pacienţi preferă metoda de tratament prin implant dentar în defavoarea protezelor sau punţilor clasice pe dinţi, fiind prima soluție de tratament în cazul pierderii unuia sau mai multor dinți.

În cadrul Centrului Dentar Natural Smile, preţul unui implant dentar începe de la 300 euro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.