Ghidul Serviciilor
Natural Smile-Cabinet Stomatologic-Targu Mures
inapoi la firma 101 vizite
Poza Lucrari dentare
Foto

Lucrările dentare sunt printre cele mai răspandite manopere stomatologice. Atunci când există un spațiu edentat (lipsit de dinți), datorită cariilor netratate și soldate cu extracții dentare, traumatismelor sau a altor cauze genetice, acest spațiu trebuie completat din mai multe motive:

Când în spațiul edentat nu se pot insera implante (motive de sănatate generală, situție locală nefavorabilă, motive financiare sau personale), acest spațiu poate fi completat cu ajutorul lucrărilor protetice dentare.

Ele se împart în 2 mari categorii:

1. Lucrări protetice fixe (cimentate de dinți):

2. Lucrări protetice mobile și mobilizable (în cazul unui spațiu edentat întins, acestea necesitând îndepărtare și igienizare zilnică):

Centrul Dentar Natural Smile colaborează cu cele mai performante laboratoare dentare locale dar și din Timișoara, Ungaria sau Germania, cu ajutorul cărora putem executa toată gama de lucrări, pe diferite nivele de calitate estetică, pacientul putând opta pentru soluții diferite ca și preț, toate având o precizie mare de execuție. Prețurile de bază sunt: un element metalo-ceramic de la 300 lei, o proteză totală de la 500 lei iar una scheletată de la 1500 lei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.