Ghidul Serviciilor
Natural Smile-Cabinet Stomatologic-Targu Mures
inapoi la firma 101 vizite
Poza Radiologie digitala
Foto

Cele mai multe tratamente stomatologice necesită manopere auxiliare pentru stabilirea unui diagnostic corect sau evaluarea unui tratament anterior. Dintre aceste manopere, radiologia este indispensabilă în zilele noastre.

Filmele radiologice folosite azi sunt: cele clasice care necesită developare și senzorii digitali, la care imaginea este redată pe computer aproape instantaneu.

Avantajele majore ale senzorului digital sunt: reducerea dozei de radiaţie cu până la 90% față de filmele convenționale, precum şi  a timpului de lucru. Un singur lucru i se poate reproșa acestui senzor: este rigid, mai voluminos și mai greu de poziționat în unele cazuri.

Centrul Dentar Natural Smile este dotat cu aparat de radiologie retroalveolară cu senzor digtal, scutindu-vă astfel de drumuri în plus pentru a obține radiografii retroalveolare la un laborator specializat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.