Ghidul Serviciilor
Toldimed-Clinica Stomatologica- Constanta
inapoi la firma 121 vizite
Poza Ortodontie
Foto

Ortodontie: imbunatatirea imaginii fetei, sanatatea dintilor si a gingiilor si functionarea in bune conditii a aparatului masticator.

Ortodontia este ramura medicinii dentare ce se ocupa cu rezolvarea problemelor de malocluzie (inchiderea gurii) si malpozitie a dintilor(incorecta aliniere a dintilor).

Alinierea dentara se realizeaza cu ajutorul aparatelor de ortodontie mobile sau fixe, care pot fi vizibile sau mai putin vizibile. O dantura aliniata nu este doar un factor estetic ci intra mai ales in sfera sanatatii dentare. Dintii inghesuiti, aliniati gresit sau prost dispusi sunt mai greu de curatat. In consecinta, sunt predispusi diverselor afectiuni dentare si gingivale.

Tratamentul ortodontic este o alternativa atat pentru copii cat si pentru adulti.

La ce ajută tratamentul ortodontic?

Există multe tipuri de aparate atât fixe, cât şi mobile, pentru realinierea dinţilor, reantrenarea muşchilor şi influenţarea creşterii maxilarelor. Aparatele ortodontice funcţionează prin exercitarea unei presiuni uşoare asupra dinţilor şi maxilarelor. În funcţie de severitatea problemei dvs., medicul dentist va recomanda tipul de aparat corespunzător.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.