Ghidul Serviciilor
Toldimed-Clinica Stomatologica- Constanta
inapoi la firma 121 vizite
Poza Pedodontie
Foto

Stomatologie Copii – Pedodontia are in vedere profilaxia si tratamentul afectiunilor specifice dentitiei temporare si a dentitiei permanente, la copii si adolescenti.

Cea mai mare provocare a medicului pedodont este transformarea unui copil speriat, ce nu colaboreaza, într-un copil sigur pe el si fara frica fata de tratamentul stomatologic.

Am creat in clinica noastra doua cabinete special dedicate copiilor si un loc de joaca, unde au parte de o atmosfera prietenoasa si placuta, care sa-i familiarizeze  cu obiceiurile legate de igiena dentara, inca de la prima vizita in cabinet. Insanatosim dintii prichindeilor cu multa rabdare si profesionalism, dentistul de copii fiind un specialist in tratamentele micutilor pacienti, dar si un bun psiholog pentru acestia.

Stomatologia pentru copii cuprinde si tratamente profilactice (fluorizari, sigilari, etc) deoarece prevenirea cariilor este la fel de importanta ca si tratarea lor. Unele afectiuni ale dintilor de lapte pot provoca tulburari in dezvoltarea si eruptia dintilor definitivi, cu repercursiuni asupra intregului aparat dento-maxilar.

Sigilare santuri si fosete

Sigilarea este o procedura stomatologica simpla si nedureroasa, prin care se izoleaza suprafata dentara de mediul cavitatii bucale, cu scopul de a preveni formarea cariilor. Practic, se acopera santurile foarte adancite de pe suprafata ocluzala a molarilor si premolarilor, acestea avand potential de retinere a resturilor alimentare ce nu pot fi indepartate prin periaj simplu.

Fluorizarea

Fluorizarea reprezinta tratamentul stomatologic prin care se suplimenteaza cantitatea de fluor a dintilor, in scop profilactic si este indicat cu precadere copiilor. Fluorizarea are rolul de a preveni formarea leziunilor carioase si / sau de a reduce progresia cariilor deja existente

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.