Ghidul Serviciilor
Cristal Dental-Cabinet Stomatologic-Targu Jiu
inapoi la firma 85 vizite
Poza Endodontie
Foto

Tratamentele endodontice

Tratamentele endodontice la CrisTtal dental   reprezinta cea mai complexa formula de lucru existenta, in prezent, in endodontie. Cistaldental noastra va ofera posibilitatea de a beneficia de astfel de tipuri de tratamente, punindu-va la dispozitie aparatura performanta si, nu in ultimul rind, medici instruiti pentru aplicarea acestor tehnici de virf in domeniul medicinei dentare.

Consultaţia în endodonţie durează aproximativ 30-40  de minute şi se desfăşoară pe parcursul a 4 etape, fiecare la fel de importantă pentru precizia diagnosticului şi pentru succesul tratamentului.

Etapele unui tratament endodontic-

 Urmează realizarea unor radiografii. Pe parcursul tratamentului endodontic se realizează mai multe seturi de radiografii dar la începutul tratamentului este obligatoriu să se facă cel puţin două.

Odata terminata obturatia de canal se realizează una sau mai multe radiografii „de control” prin care se urmăreşte corectitudinea obturaţiei de canal. Deşi multă lume consideră tratamentul endodontic încheiat odată cu obturarea spaţiului endodontic, mai sunt cel puţin două etape, cel puţin la fel de importante pentru sănătatea dintelui şi pentru o viaţă cât mai lungă a acestuia pe arcadă.     Prima este restaurarea (refacerea) dintelui care poate consta într-o obturaţie coronară (plombă) sau o coroană dentară (cu sau fără pivot intra-radicular). Cea de-a doua constă în monitorizarea pe termen îndelungat. Monitorizarea constă în realizarea unor consulturi periodice (6 luni, 1 an, 2 ani, etc.) şi a unor radiografii de control.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.