Ghidul Serviciilor
Adenandra Gardening, Oradea - Proiectare,amenajare, Intretinere Spatii Verzi
inapoi la firma 162 vizite
Poza Irigatii profesionale
Foto

Sistemele de irigat au fost concepute pentru a uniformiza si eficientiza dezvoltarea spatiilor verzi.

Sisteme automate de irigat sunt amplasate sub nivelul solului, de unde duzele de stropit (microaspersoare tip pop-up) se ridica la suprafata sub presiunea apei numai in timpul functionarii; la incetarea stropirii, acestea se retrag automat în pamant, facand astfel posibila utilizarea libera a gazonului si tunderea acestuia.

Duzele se monteaza pe aspersoare reglabile astfel incat sa se poata acoperi toata zona ce trebuie stropita. Functionarea intregului sistem este dirijata de un panou de comanda corelat cu un sensor perceptiv la starea vremii.

Programarea regimului de stropire va lua in considerare starea vremii, precum si caracteristicile plantelor aflate pe suprafaţa deservita. In cazul ploilor, exista un senzor de ploaie care opreste panoul de comanda şi, implicit, stropirea.

Sistemele de irigat ofera regularitate a udarilor, economiseste consumul de apa, riscurile micotice de imbolnavire se reduc, iar timpul dumneavoastra alocat udarii manuale poate fi inlocuit cu relaxarea in gradina

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.