Ghidul Serviciilor
Centru De Formare Studia Furnizor Autorizat De Formare Profesionala Cluj Napoca
inapoi la firma 149 vizite
Poza Cursuri initiere
Foto

Participarea la cursurile Construirea tiparealor pentru îmbrăcăminte femei, vă vor oferi posibilitatea de a vă califica în acest domeniu și de a obține o diplomă care vă ajută mai apoi să vă angajați. În cadrul acestor cursuri veți deprinde termeni și tehnici specifici acestei activități, ceea ce înseamnă că atunci când veți obține un loc de muncă în acest domeniu, veți ști exact ce trebuie să faceți.

Beneficiile oferite de un curs de calificare de acest tip sunt numeroase, deoarece veți avea ocazia de a găsi noi oportunități în ceea ce privește angajarea.

Prin parcurgerea acestui curs veți dobândi competențe privitor la executarea tiparelor pentru articole de îmbrăcăminte.

➢cu sprijin pe umeri: vestă, sacou, sarafan, pardesiu ➢cu sprijin în talie: fustă, pantaloni

Condiții de participare: 

➢Studii minime: învățământ obligatoriu 10 clase

Acte necesare: 

➢Copie carte de identitate ➢Copie certificate de naștere ➢Certificat de căsătorie/ act divorț ➢Copie după ultimul act de studiu și foaia matricolă ➢Adeverință clinic sănătos

Diploma eliberată:  ➢Certificat de absolvire ➢Taxa de eilberare certificat : 7 lei Informații suplimentare:  ➢Cursul este interactiv, utilizează metode moderne de învățare, prezentări power point, se asigură suport de curs ➢Activitatea de instuire teoretică se desfășoară în săli moderne dotate cu flipchart, laptop, conexiune internet ➢Achitarea cursului în rate: la înscriere se achită 50 % din valorea tarifului cursului, iar la jumătatea cursului se achită diferența de 50 %

( Neachitarea la termenul stabilit a ratei a II-a de 50 % duce la eliminarea cursantului fără recuperarea primei rate !)

Dacă veți participa la cursurile Construirea tiparealor pentru îmbrăcăminte femei, atunci veți avea posibilitatea de a dobândi competențele necesare pentru a executa tipare în vederea creării unor articole de îmbrăcăminte.

Apoi, veți avea ocazia de a vă angaja în industria textilă și de a urma o carieră de succes în acest domeniu foarte ofertant, din punct de vedere al locurilor de muncă.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.