Ghidul Serviciilor
Kineticfit, Centru De Recuperare Medicala Iasi
inapoi la firma 137 vizite
Poza Electroterapie
Foto

Electroterapia presupune un tratament medical bazat pe actiunea curentilor electrici ca agenti terapeutici ai anumitor boli. Curentul de stimulare permite tratarea tegumentului cu ajutorul electrozilor. In functie de tipul de curent, forma si durata impulsului, durata pauzei, frecventa si intensitatea, curentul de stimulare poate avea efecte semnificative in:

Un curent alternativ este curentul de medie-frecventa. Eficienta terapeutica este atinsa deoarece iritarea pielii este minima, desi penetrarea tesutului este profunda, deci tolerabilitate buna. Curentii de joasa frecventa, spre deosebire de cei de medie frecventa, pot fi folositi in tratarea paraliziilor periferice. Din cadrul acestor curenti fac parte curentii diadinamici, Trabert, TENS (impulsuri rectangulare mono si bifazice). Printre beneficiile curentilor de tip TENS se enumera si eliberarea de endorfine care sunt calmante naturale produse de organism.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.