Ghidul Serviciilor
Kineticfit, Centru De Recuperare Medicala Iasi
inapoi la firma 137 vizite
Poza Evaluarea aparatului locomotor
Foto

Evaluarea reprezinta procesul de stabilirea a valorii datelor culese in urma unor masuratori specifice. Aceste masuratori implica evaluarea bilantului muscular si articular,teste functionale specifice mainii, evaluarea mersului, evaluarea echilibrului si a stabilitatii si nu in ultimul rand, evaluarea controlului muscular si a coordonarii.

Noi ne propunem sa formulam intr-o maniera cat mai precisa ipotezele la care am ajuns in urma masuratorilor si sa luam decizii pentru viitoarele interventii terapeutice. Din evaluarea aparatului locomotor fac parte atat procesul de inregistrare-strangere a datelor cat si identificarea problemelor.

Astfel, la finalul evaluarii vom detine informatii subiective (anamnestice), obiective (clinice si paraclinice), vom stabili diagnosticul, evolutia deficitului si ne vom propune impreuna obiectivele programului de recuperare, cu mentiunea ca la finalul programul de recuperare fiecare pacient va dispune de o reevaluare a aparatului locomotor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.