Ghidul Serviciilor
Centrul Delfinul Servicii De Recuperare Medicala Galati
inapoi la firma 133 vizite
Poza Magnetoterapie
Foto

Terapia cu magneţi constă în introducerea anumitor zone ale corpului (în funcţie de afecţiune) într-un câmp magnetic, pentru a accelera diminuarea durerii, a inflamaţiei sau a altor afecţiuni ale sistemului locomotor. Aparatul de magnetoterapie pentru recuperare medicala are 2 canale independente si functioneaza la o frecventa de lucru de 1-100 Hz.

Câmpul magnetic îmbunătăţeşte circulaţia sangvina la nivelul creierului, creşte nivelul oxigenului din neuroni, flexibilitatea vaselor de sânge şi dizolvă colesterolul. Este deseori folosit pentru tratarea insomniei, a migrenelor, durerilor articulare, durerilor menstruale, accidentelor sportive, fracturilor, problemelor circulatorii, problemelor digestive, stresului, oboselii, solicitărilor psihice si fizice, aterosclerozei, a unei memorii slabe si a traumelor capului.

S-a dovedit că magneţii sunt de ajutor in tratarea numeroaselor afecţiuni, cum sunt: artrita, durerile de spate, o circulatie proasta a sangelui, lipsa de energie etc. Poate fi utilizat cu succes în tratarea: afecţiunilor reumatismale, sechelelor post-traumatice, bolilor neuropsihice, precum şi în patologia aparatului cardiovascular si aparatului digestiv.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.