Ghidul Serviciilor
Centrul Delfinul Servicii De Recuperare Medicala Galati
inapoi la firma 133 vizite
Poza Presoterapie
Foto

Presoterapia sau drenajul limfatic este realizat mecanic cu ajutorul noului aparat de presoterapie de uz profesional Pressomed KP707, care favorizeaza o circulatie venoasa corecta datorita actiunii de umflare/dezumflare a camerelor de aer.

Presoterapia este in masura sa rezolve problema de stagnare a vaselor sangvine afectate sau neirigate corect; ajuta inclusiv la eliminarea fluidelor interstitiale in exces si favorizeaza corecta functionare a sistemului limfatic. Este utila si in scopuri estetice (tratamente anticelulita) dar si pentru tratarea problemelor legate de circulatia sangvina si limfatica.

Indicatii: edem limfatic, paralizia articulatiilor, compresia pasiva in patologiile venoase, artrite reumatoide, drenarea bratului dupa interventia de mastectomie, tratamentul hematoamelor dupa interventiile chirurgicale, tratamentul anticelulitic in stadiu de inceput, profilaxia post-operatorie in interventii de tromboza venoasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.