Ghidul Serviciilor
Spitalul De Reabilitare Medicala Eurotrat-Gherla
inapoi la firma 130 vizite
Poza Ultrasonoterapie
Foto

Ultrasunetul este un fenomen mecanic ondulatoriu care determina actiune combinata in special de tip mecanic, apoi de tip termic, realizand in faza initiala un micromasaj de inalta frecventa. La doze mai mari combate staza, edemul si tendinta de organizare fibroasa. Prin efectul termic determina o vasodilatatie semnificativa cu efecte importante in metabolismul tesutului conjunctiv. Stimuleaza fibrele nervoase senzitive, motorii si vegetative determinand: - efect antialgic prin actiune pe terminatiile nociceptive - efect spasmolitic prin efect pe fibrele motorii - efect simpaticolitic prin actiune pe fibrele simpatice periferice prin mecanism reflex.

Indicatii: - patologia reumatismala de tip degeneratic sau inflamator cronic (in afara puseului) - sechele posttraumatice, sindroame dureroase somatice - afectiuni neurologice de tip periferic sau central - afectiuni circulatorii periferice (arteriopatii obliterante stadiul I si II)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.